aaamandalarssson

Alla inlägg under oktober 2013

NO

Av Amanda Larsson - 11 oktober 2013 08:47

Har en lång no lektion just nu och vi fick en liten rast så täntke att jag kunde blogga eftersom datorn ändå var uppe. Vet inte riktigt vad jag ska skriva bara.

Händer inte så mycket varken i skolan eller hemma nu, Melwin fyller år idag så grattis!

Ska träna basket vid fem och sen hämtar mamma mig så åker jag hem till henne. Blir förhoppningsvis bara en myshelg, ska sova länge och äta massa gott haha. Har match på söndag med så åker till pappa då, hoppas verkligen på en vinst denna gången men vi får väl se hur det går med det...


Grattis Melwin!

 

Av Amanda Larsson - 11 oktober 2013 07:44

Av Amanda Larsson - 10 oktober 2013 17:22

Var ju som sagt på gymnasiemässan med pappa idag. Det var verkligen bra att han var med för han ställde massa konstiga frågor och sen när vi gick därifrån sa han direkt ba nä det här var inte bra eller att jag skulle kolla på den.
Har lyckats välja bort några nu, så får gå på öppethus på dom skolorna och sen förhoppningsvis är det någon jag verkligen fastnar för.

Nu ska jag kolla på 90210!
Puss

Av Amanda Larsson - 10 oktober 2013 06:32

Var på gymnasiemässan igår med klassen och nu har jag lyckats välja bort några skolor som inte verkade bra, men har typ sju kvar?!
Ska i alla fall dit med pappa efter skolan och tror det kan bli ganska bra för då kan han säga vad han fick för intryck av det och så med.

Nu måste jag gå upp och fixa mig.
Puss

Av Amanda Larsson - 8 oktober 2013 19:49

Av Amanda Larsson - 8 oktober 2013 15:47

Tänkte att jag skulle visa lite hur det blir när jag redigerar mina bilder.

Jag gör det inte alls ofta och som ni kan se på bilderna är det nästan bara ljusstyrkan jag ändrar, tycker det är mycket finare med ljusa bilder!

 

So

Av Amanda Larsson - 8 oktober 2013 13:56

Vi har precis kollat på film och jag höll på att somna så är verkligen jättetrött.
Nu gör jag massa frågor på digilär och jag fattar ingenting.
Puss

Ovido - Quiz & Flashcards