aaamandalarssson

Alla inlägg den 12 juni 2012

Av Amanda Larsson - 12 juni 2012 18:54

Nu har jag kommit på en till sak. Jag klagar otroligt mycket, hela tiden, om små saker eller stora saker spelar ingen roll jag klagar lika mycket ändå. 

På vintern klagar jag på kylan och på sommaren brukar jag ganksa ofta klaga på värmen (men det försöker jag att inte göra längre för jag älskar när det äntligen är sol här) 

Jag har längtat jättemycket efter sommarlov och nu är det skolavslutning i morgon. Har suttit och kollat på bilder från andras skolavslutningar på fb för att dom redan har slutat och så äntligen slutar jag med, men jag lovar att jag kommer sitta och klaga massa gånger över att jag inte har något att göra på dagarna. Det kommer vara jättekul med sommarlov, men om det regnar finns det inte så mycket att göra och då sitter man där och klagar igen över vädret och att man inte har något att göra. 

Men då kan jag ju faktiskt blogga;) asså det finns så mycket saker man skulle behöva göra och ändå klagar man och säger att det inte finns något att göta. Sen när man väl kommer på någonting att göra börjar man klaga på att man inte vill det för det är alldeles för jobbigt och tråkigt. 

Haha lite konstigt inlägg, men hade inget annat att blogga om för det är för jobbigt att tänka.      puss

 

Av Amanda Larsson - 12 juni 2012 18:40

eller typ;) Vi visade upp dansen som vi kom på förra veckan när vi hade dans hela tiden.

Det gick ganska bra och det var faktiskt lite roligt också.

Hade håret väldigt tuperat och myyyycket blå ögonskugga! killarna ville också ha smink så vi sminkade dom också. Riktiga snyggingar blev det. tog lite bilder med

  

Snyggare brudar får man ju leta efter asså haha!   

Glada var vi i alla fall!;)      

Ovido - Quiz & Flashcards