aaamandalarssson

Alla inlägg under juli 2012

Av Amanda Larsson - 16 juli 2012 22:33

Haha kom inte på någon bra rubrik...

men det kommer lite bilder nu i alla fall, inte mång men men

   Inte ofta man får gosa med ludwig<3     Vi är så grymma att vi springer före vi går hem  och äter godis;)

Av Amanda Larsson - 16 juli 2012 11:06

 

Av Amanda Larsson - 16 juli 2012 11:03

 

Shorts: bik bok

Linne: zara


Av Amanda Larsson - 14 juli 2012 22:47

Spelade tennis med tilda william och melwin i går, gick helt okej men kunde ha gått bättre om man säger så...

I dag har vi varit på någin wild kids grej, jag tilda william melwin oliwia och 2 andra killar var i samma lag. 

Vi hette gorillorna haha och det gick faktiskt jättebra för oss. vi VANNNNNN!!! Wohooo haha nä men det var faktiskt kul;)


Man börjar känna av att det är en lite trång stuga här, för på kvällarna, som nu, slutar det alltid med att alla skriker på varandra och på mornarna sitter ludwig och tittar på smurfarna på högsta volym och william och  melwin skriker. Jättekul verkligen! och i går morse vaknade jag av att melwin hoppade på mina fötter när jag sov, bara för att dom lekte kurragömma och han ville gömma sig där. aa så är det här borta i alla fall, just nu känns det som att det vore bättre att åka hem några dagar eller sova ute typ;) men det är kul på dagarna i alla fall:)          puss

         

Wild kids:)        

Av Amanda Larsson - 12 juli 2012 21:07

Var och shoppade i birsta city med pappa nina och tilda förut medans dom andra var i badhuset.

Köpte ett linne, en klänning och ett par shorts, bilder kommer. Annars har jag bara läst i dag typ, läste ut cirkeln förut och nu ska jag börja på elsas hemlighet. Har läst dom andra två böckerna om elsa och dom ör inte direkt bra men ville ändå läsa den sista haha. 

Lite blandade bilder från dom dagarna vi har varit här:

    Nowa låg som en kung i bilen på vägen hit...    Jag bjuder på den otroligt vackra bilden på mig -.-

Bastu och sen bad i havet        Nowa körde på nya stilen med lila hunterstövlar, badrock och luvan under hjälmen. otroligt fint!  

GANGSTER!                            not...             

Av Amanda Larsson - 10 juli 2012 17:58

Var ju några dagar sen jag bloggade. 

Nu är vi i alla fall i Norrland:) åkte i går kväll vid sex och kom fram halv tre i natt. Skönt att äntligen vara här nu i alla fall. Men vädret är ju skit, så i dag har vi varit i badhuset hela dagen och när vi kom hem sprang jag, tilda och william en sväng. Jag hoppas verkligen att vädret blir bättre snart för det är inte jättekul att hänga i badhuset hela dagarna. 

Om appen kommer snart, vilket den ska, så kommer det bilder under dagarna annars kommer det på kvällen.                 puss

  

En bild från förra året innan vi skulle åka

Av Amanda Larsson - 8 juli 2012 22:16

Först badade jag, tilda och lovisia på simstadion och sen åkte vi hem och packade. Efter det åkte jag och tilda till pappa och vi har firat oliwia och typ badat hela dagen. Vi jagade varandra och slängde i varandra i poolen och spelade fotboll tills vi blev så varma att vi ville bada igen:) Jätterolig dag, synd bara att jag inte kunde vara med Lisa eftersom vi inte kan träffas på nästan tre veckor sen :'(

men nu ska jag hjälpa tilda städa hennes garderob eftersom jag är en så snäll syster...     puss

 

Av Amanda Larsson - 8 juli 2012 13:00

Tänkte lägga upp en ny header jag gjorde i går men vad tycker ni om den? ville ha något liiite somrigt i alla fall, så byter jag sen när sommaren är slut kanske:)

 

Ovido - Quiz & Flashcards